Sunt 50 jucatori online.

     
 
 
 
 
 Pret SMS: 1,19 EURO (TVA inclus)
Suport: office@razboi.ro
SMS Powered by fortumo.com

Descrierea Jocului

 

La inscriere va alegeti unul din cele 6 caractere: Moldovean, Ardelean, Oltean, Ungur, Muntean, Tigan (toate caracterele sunt egale din punct de vedere al luptei). Forumul este separat de joc; fiecare cont nou creat (pe forum) trebuie validat de admini.

 

Niveluri (praguri):

 

La fiecare 5000 bonus atac, pretul la armele de atac creste cu 10% si aveti voie sa cumparati doar 1 STEA DE ATAC; la fiecare 5000 bonus aparare, pretul la armele de aparare creste cu 10% si aveti voie sa cumparati doar 1 STEA de APARARE.
Pretul upgrade-urilor creste cu 10% la fiecare 10.000 bonus cumulat.

 

Atacul si apararea:

 

Bonusurile [atac & aparare] le obtineti cumparand arme de la magazin. Acolo veti gasi numele armei, bonusul fiecareia si pretul. Bonusurile le puteti obtine si cumparand grade (stelutze) tot din magazin (sunt mai scumpe dar castigati mai mult bonus). Veti putea cumpara doar cate 1 set de stelutze la fiecare prag pe care-l treceti (pana in 5000 bonus atac puteti cumpara doar 1 stelutza de atac. Intre 5000 si 10000 mai puteti cumpara 1. La fel si pentru aparare). La inceput preturile armelor vi se vor parea mari, nu insa si dupa 1 saptamana de joc.
Cand veti deschide pagina unui jucator pentru a-l ataca, veti observa niste gloante si grenade, adica gradul de pericol. Cine are 1 glont inseamna ca are bonus atac intre 10.000 si 19.999, cine are 2 gloante inseamna ca are bonusul de atac intre 20.000 si 29.999... etc. La fel si grenadele, numai ca ele fiind defensive vor fi pentru aparare.

 

Caracterul personajului dvs:

 

La inceput, apoi de maxim 4 ori, la fiecare 10000 bonus cumulat, puteti alege caracterul personajului dvs:
OFENSIV - primesti 20% putere de atac.
DEFENSIV - primesti 20% putere de aparare.
ECHILIBRAT - 10% atac si 10% aparare.
X va fi "moldovean" - caracter ofensiv etc...

 

Formula de calcul:

 

Formula 1: [random 6,7,8 * (nr. soldati + bonus atac/aparare)] Pentru a se aplica aceasta formula, diferenta dintre atacul/apararea dvs trebuie sa fie egala cu 50% sau mai mica de 50% adica sa nu aveti un bonus de doua ori mai mare +1 decat celalalt bonus). Ex: bonus atac 10000 si bonus aparare 6000. Diferenta dintre bonus atac si bonus aparare este de 40%. Cand diferenta dintre bonusuri este mai mare de 50% formula de atac/aparare se modifica dupa cum urmeaza in formula a 2-a.
Formula a 2-a: [random 6,7,8* (nr. soldati + bonus atac/aparare)] / 2 Asta inseamna ca puterea dvs normala de atac/aparare s-a impartit la 2... Ex: Bonus atac 10.000 si bonus aparare 4000. Diferenta dintre bonus atac si bonus aparare este de 60%, deci se foloseste formula a 2-a. S-a recurs la aceasta formula pentru a obliga cumva jucatorii sa investeasca egal in atac si aparare si totodata sa poata sa-si scada atacul sau apararea din cand in cand. Puteti ataca acelasi jucator de maxim 7 ori/zi

 

Atacuri:

 

La fiecare 30 minute primiti 6 atacuri (puteti strange maxim 700 sau 1300 prin upgrade). Puteti mari numarul de atacuri direct din joc sau prin upgrade SMS. Primul upgrade va costa 200.000 WEU, iar la fiecare 30 min in loc de 6 atacuri veti primi 20 (upgrade +14). Al doilea upgrade va costa tot 200.000 WEU, iar in loc de 20 atacuri la 30 min, veti primi 40. Prin upgrade SMS se vor primi direct 40 atacuri/30 minute. Daca va cumparati primul upgrade cu bani din joc, veti mai trimite doar 1 SMS. Daca le cumparati pe amandoua cu bani din joc, nu veti mai avea nevoie sa trimiteti SMS. Nu puteti sa faceti upgrade-uri decat pana la maxim 40 atacuri la jumatate de ora. Fiecare upgrade are valabilitate 7 zile si poate fi facut din nou cand expira sau inainte cu 6 ore ca acesta sa expire, caz in care upgrade-ul se prelungeste cu 7 zile dar timpul ramas pana la expirare se pierde..

 

Superatac:

 

Puteti ataca cu o putere de 3 ori mai mare doar o singura data pe zi. In pagina jucatorului pe care vreti sa-l atacati, veti observa Superatac. Optiunea se foloseste prin bifarea casutei care va aparea. Optiunea este valabila doar prin SMS. In noaptea de duminica spre luni Superatacul se va reseta chiar daca nu a fost folosit. Cine nu-l va folosi il va pierde.

 

Aliante:

 

Puteti deveni mai puternic inrolandu-va intr-o alianta. Cel care creeaza o alianta [comandantul ei] trebuie sa plateasca 1.000.000 WEU, iar daca vreti sa va inrolati ca subofiter va trebui sa platiti 200.000 WEU. Un jucator poate crea o alianta atunci cand are peste 100 soldati si bonusuri 3000/3000. Puteti intra intr-o alianta numai daca bonusurile dvs adunate sunt mai mici decat bonusurile comandantului. Subofiterii pot fi promovati la rangul de ofiter sau loctiitor de comandant. Loctiitorii de comandanti vor fi inlocuitorii comandantilor atunci cand acestia nu sunt on-line. Excluderea din alianta insa, este o decizie care apartine NUMAI comandantului.
Functiile comandantului si loctiitorului sunt blocate timp de 7 zile de la promovarea in grad. Comandantul poate renunta la alianta in cele 7 zile daca are loctiitor, iar acesta va fi promovat automat in functia de comandant. Daca nu are loctiitor si e singur in alianta, aceasta se va sterge automat. Daca nu are loctiitor, dar mai sunt si altii in alianta nu poate renunta la alianta.
La ce folosesc aliantele? Atunci cand va aparati, va aparati cu bonusul dvs + procent din apararea aliantei, atacati cu atacul dvs + procent din atacul aliantei si va luptati cu soldatii dvs + procent din soldatii aliantei. Comandantul aliantei beneficiaza de 8% procent, 7% revin loctiitorului, 6% ofiterilor si 5% subofiterilor. Atentie: daca sunteti intr-o alianta, riscati "moartea" unor soldati, dupa formula urmatoare:
random(5->10) * soldatii_tai / 100 * ( 1 - (soldatii_tai + scorul_tau) / (soldatii_tai + soldatii_inamici + scorul_tau + scorul inamicului) ) * ( numar_atacuri / 10 ). Probabilitatea ca soldatii dvs sa moara este de 33% (1/3). Atentie, pentru a intra intr-o alianta trebuie sa aveti acceptul comandantului de alianta in cazul in care acesta este interesat de o dezvoltare a aliantei. Pe forum, la sectiunea "Aliante", puteti afla daca o alianta recruteaza sau nu la momentul respectiv. Daca nu contactati in prealabil comandantul aliantei in care vreti sa va inrolati, riscati pierderea sumei de 200.000 WEU. Pe parcursul unui Razboi, nu puteti intra decat in maxim 5 aliante. Perioada de asteptare intre o iesire din alianta si o intrare in alta alianta este de 1 SAPTAMANA! In ultima saptamana de joc nu se mai poate iesi din alianta, numai comandantul aliantei mai poate da afara jucatorii. O alianta este formata din 6 jucatori (1 comandant, 1 loctiitor, 2 ofiteri si 2 subofiteri). Fiecare alianta are un logo si un avatar! Nu copiati logo-ul sau avatarul altei aliante (contul dvs. va fi suspendat in acest caz).

 

Functii in alianta:

 

COMANDANT - are toate optiunile - foloseste seiful aliantei, ataca cu puterea aliantei, foloseste buncarul aliantei, accepta si da afara din alianta.
Loctiitor de Comandant - foloseste seiful aliantei, ataca cu puterea aliantei, foloseste buncarul aliantei, accepta oameni in alianta.
Ofiter - foloseste seiful aliantei, ataca cu puterea aliantei.
Subofiter - ataca cu puterea aliantei

 

Upgrade-uri alianta:

 

Se pot efectua maxim 2 upgrade-uri, ambele dandu-va +200 atacuri maxime. Puteti face alt upgrade numai dupa expirarea celui in curs!
Se pot efectua maxim 2 upgrade-uri, primul reprezentand +10
depuneri seif, al doilea +15. Puteti face alt upgrade numai dupa expirarea celui in curs!
Daca va cumparati primul upgrade din joc, va ramane al 2-lea pe care-l veti cumpara numai prin sms. In acest caz nu va mai fi nevoie de 2 sms-uri ci doar de 1.

 

Buncarul aliantei:

 

De aici puteti cumpara arme care va dau bonusul de arme. Tot de aici se cumpara si gradele aliantei (stelutze).
Bonusul de arme al aliantei este calculat in functie de armele cumparate din buncarul aliantei. Acest bonus de aduna la bonusul total al aliantei. Cand veti ataca cu alianta un jucator singur veti beneficia de bonus alianta + bonus arme.
Cand veti ataca o alta alianta, veti ataca in felul urmator:
(Bonus alianta+bonus arme)* grad alianta(stelutze). Adica daca aveti 5 grade (stelutze), bonusul normal se va inmulti cu 5.

 

Modalitatea de comunicare intre jucatori:

 

Fiecare jucator poate trece la Date personale metoda prin care poate fi contactat: o adresa de mail, username-ul de pe forum... Cand deschideti un user pentru atac, puteti vedea la campul Contact cum luati legatura cu el.

 

Mercenari:

 

La fiecare 24h primiti un mercenar. Puteti recruta din voturi maxim 1 mercenar la o ora (prin upgrade puteti ajunge la maxim 3 mercenari/h, 9 mercenari/h pentru jucatorii din alianta). Pentru a putea recruta 1 mercenar este nevoie de 1 singur vot. Prin upgrade STOP VOT, veti putea sa opriti voturile. Puteti cumpara cu 50.000 WEU un mercenar, asta insemnand ca la fiecare 24 de ore veti primi 2 mercenari in loc de unul s.a.m.d : [1 {cel standard} + mercenarii cumparati]. Intr-o zi poate fi cumparat un singur mercenar. Puteti recruta maxim 50 mercenari.
Upgrade mercenari: Printr-un sms primiti 25 mercenari/24h si trimitand un al doilea sms primiti inca 25 mercenari/24h. Valabilitatea este nelimitata. Puteti ataca numai armate mai mici sau mai mari de trei ori decat armata dvs. La alianta, printr-un sms credit, veti putea primi cate 50 mercenari/aliat.

 

Bani:

 

La fiecare 15 minute banii intra in joc (4* nr. soldati ). Puteti aduna bani si atacand celelalte armate (in functie de atacul dvs si apararea adversarului, castigati un anumit procentaj din bani (sau puteti fi invins). Puteti castiga bani si la loto.

 

Loto:

 

Pretul unui bilet costa 2.000 WEU. Veti putea cumpara maxim 25 de bilete. Vor fi 10 castigatori si fiecare va primi 10% din fondul de castiguri. Daca veti castiga la loto, veti fi anuntat pe e-mailul cu care v-ati inscris, iar castigul se va duce direct in seif. Extragerile au loc in fiecare duminica in jurul orei 19:00. Pentru fiecare extragere trebuie sa cumparati bilete noi [biletele de saptamana trecuta nu sunt valabile si in saptamana curenta]. Numele celor 10 norocosi vor fi dezvaluite abia dupa 3 zile de la extragere.

 

Seiful:

 

Seiful se foloseste pentru a depune bani in el. Banii din seif sunt la loc sigur, nimeni nu-i poate lua. Nu puteti depune bani in seif decat de 10 ori pe saptamana( prin upgrade puteti mari numarul de depuneri). In fiecare duminica spre luni, numai daca aveti sub 10 depuneri, jocul va va reseta la 10 depuneri. Daca la sfarsitul saptamanii aveti 10 depuneri sau mai multe, jocul nu va mai adauga nimic. Daca ati terminat depunerile dar nu s-a ajuns la sfarsitul saptamanii, puteti face din nou upgrade la seif (cumpara alte depuneri). Depunerile NU SE CUMULEAZA (saptamana asta primesc 10, saptamana viitoare iar 10). Pentru a cumpara ceva cu banii din seif, mai intai trebuie sa-i transferati in "buzunar" (deci nu puteti cumpara arme direct cu banii din seif). Puteti scoate din seif maxim 100000 WEU/ora. Prin upgrade CARD veti putea cumpara direct din seif. Upgrade-ul este valabil 7 zile, atat prin sms, cat si din joc. Saptamana razboi.ro incepe luni la ora 00.00 si se termina duminica la ora 23.59.
Seif-ul aliantei este identic cu cel al jucatorului. Pentru aliante nu exista insa optiunea CARD.

 

Upgrade seif:

 

Se pot trimite 2 SMS-uri, primul reprezinta +15 depuneri seif, al doilea +15. Puteti trimite alte SMS-uri numai dupa expirarea valabilitatii celor trimise anterior!
Daca va cumparati primul upgrade din joc, va ramane al 2-lea pe care-l veti cumpara prin sms. In acest caz nu va mai fi nevoie de 2 sms-uri ci doar de 1. Daca va cumparati toate upgradurile din joc nu veti mai avea nevoie sa trimiteti SMS.
O modalitate noua de plata a fost implementata. PLATITI ONLINE creditele, acum nu mai depindeti de sms-uri, daca nu sunteti din Romania. Plata On-line se poate efectua accesand link-ul aflat in pagina de upgrade a jucatorului.

 

Premii:

 
Premiile rundei ( la sfarsitul fiecarui joc): Diplome si nu numai... Click aici pentru detalii!
 

Modalitatea de acordare a premiilor:

 

Premiile se acorda dupa cum urmeaza:
Prin tragere la sorti dintre ocupantii celor 30 pozitii din Top Cumulat, la sfarsitul jocului.

Premiul se va expedia direct pe adresa si numele furnizate in sectiunea respectiva. Castigatorii se anunta pe site.
Pentru a va contacta in caz ca veti castiga un premiu, va rugam sa completati sectiunea Date Personale. In caz ca veti castiga si datele nu sunt reale, nu vom expedia premiul castigat. ATENTIE, DATELE PERSONALE SE ADAUGA SI NU SE MAI POT MODIFICA! Totodata, prin STERGEREA CONTULUI, renuntati definitiv la el. Nu se mai poate reactiva.


Nu suntem raspunzatori pentru sms-urile trimise eronat sau cele care nu respecta conditiile si cerintele din pagina de Upgrade!

Marele Razboi va dura 3 luni dupa care totul [armata / bani / seif / aliante / atacuri / loto / bonusuri] se va reseta, iar pe urma va incepe alt razboi, cu o durata tot de 3 luni [reale].