Sunt 50 jucatori online.

     
 
 
 
 
 Pret SMS: 1,19 EURO (TVA inclus)
Suport: office@razboi.ro
SMS Powered by fortumo.com

Reguli de utilizare

 

1) Pentru inregistrare va rugam sa folositi o adresa email valida pentru a putea primi datele contului dumneavoastra.

2)DATELE PERSONALE pot fi introduse DOAR 1 SINGURA DATA!

3) Este total interzisa folosirea mai multor conturi de catre acelasi jucator in scopul de a-si aduce orice avantaje fata de restul jucatorilor ( asa zisii" sclavi" ). Este total interzis ca un jucator sa "ajute" un alt jucator pentru a-i creea acestuia din urma un avantaj fata de ceilalti jucatori.Vinderea, donatia sau orice alta metoda prin care un cont ar putea fi instrainat este interzisa.Este interzis sa folositi contul unui alt jucator!

4) Puteti vota doar o singura data un jucator de la acelasi IP in 24 h.

5) Nu puteti ataca jucatorii care au acelasi IP cu dvs.

6) Numai un singur jucator se poate loga in acelasi timp cu un singur cont.

7) Nu fraudati sistemul. Este strict interzisa accesarea neautorizata a serverelor si a bazei de date in special si se va pedepsi conform legii.

8) Toate bug-urile trebuiesc raportate in momentul descoperirii lor.

9) Nu profitati de bug-uri. Acestea vor fi considerate fraude informatice.

10) Nu folositi imagini obscene sau licentioase drept avataruri.

11)ACCESUL COPIILOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS pentru ca acest site poate contine expresii licentioase, violenta etc.

12)Nu in ultimul rand, tineti minte ca acesta este un JOC si trebuie luat ca atare.

 

Reguli de utilizare a forumului

 

1) Nu insultati, amenintati, jigniti sau aduceti alte ofense utilizatorilor forumului INDIFERENT de comportamentul acestora. Este dreptul vostru de a-i ignora si a altora sa va ignore. Respectati-va reciproc! Nu amenintati, jigniti, insultati administratorii jocului! Nu insinuati sau afirmati lucruri pe care nu le puteti dovedi! Trebuie sa aveti o atitudine corespunzatoare pe forum!

2) Nu va abateti de la subiect! ( offtopic )

3) Nu postati in locul in care nu trebuie (ex: plangeri in forumul Centrul De Cercetare ).

4) Daca vi s-a atras atentia de catre un moderator sa nu mai repetati un lucru atunci ascultati-l. Nu redeschideti subiecte sau discutii inchise/incheiate!

5) Verificati daca nu s-a discutat deja ceea despre ce doriti sa comunicati. Folositi functia de cautare a forumului.Nu puneti intrebari al caror raspuns se gaseste in Descrierea Jocului! ( ex: "de ce nu pot cumpara stele"). Dati un titlu semnificativ topicului pe care-l deschideti.Titlul trebuie sa contina o parte din subiectul topicului. Plangerile trebuie sa aiba un subiect de discutie real si nu greseli personale!( ex: ID gresit la upgrade sms). Nu postati daca nu ati citit Descrierea Jocului ( va puteti alege cu suspend!).

6) Nu copiati avatar-ul celorlalti jucatori sau cel al aliantelor!


Orice incalcare a acestor reguli poate duce la suspendarea, stergerea contului si chiar a blocarii a adresei de internet a voastra sau a retelei dvs.

 

Nu suntem responsabili pentru urmatoarele

 

- SMS-urile trimise eronat sau cele care nu respecta conditiile si cerintele din pagina de Upgrade.

- Adresa de e-mail furnizata de dvs. nu mai exista.

- Retelele nationale GSM si de transmisii de date sunt blocate iar SMS-urile sau cererile nu ajung catre serverele noastre.

- Datele furnizate de catre dvs. nu sunt reale.

- Instrainarea parolei sau iesirea necorespunzatoare din contul dvs.

- Informatiile si politicile de confidentialitate ale bannerelor publicitare.

- Folosirea necorespunzatoare a contului dvs. in conformitate cu descrierea jocului sau anunturilor postate pe site.

- Expresiile, /imgrole si marcile inregistrare postate de catre jucatorii nostri in joc sau pe forum.


Eventualele chestionare pe care va rugam sa le completati cu date personale reale vor crea statistici/profile ce vor ajuta la dezvoltarea jocului. Participarea la aceste chestionare este voluntara. Bazele de date intocmite astfel de www.razboi.ro, vor putea fi comunicate eventualelor societati comerciale, organizatii sau alte persoane interesate de dezvoltarea jocului.

IP-urile jucatorilor sunt pastrate pentru statistici dar si pentru buna functionare a jocului (contorizarea logarilor,etc) Aceste ip-uri sunt pastrate si de site-urile publice de trafic (ex: statistici.ro)

Nu va oferim nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, deasemeni nu garantam ca erorile de programare vor fi corectate. Deasemeni nu putem fi raspunzatori pentru folosirea in joc a unor marci inregistrate.

In cazul in care nu acceptati aceasta Politica de confidentialitate si Regulamentul de Utilizare va invitam sa va stergeti contul si/sau sa nu va inscrieti in joc.

Deasemenea, ne rezervam dreptul de a suspenda/sterge utilizatori in cazurile cand acestia nu respecta regulile jocului, perturba buna desfasurare a jocului si securitatea acestuia. Masurile de aparare pot merge pana in instanta conform legilor in vigoare Extras Legea 161/2003.

Explicam ca, perturbarea bunei desfasurari a jocului cuprinde si utilizarea de programe ce duc la marirea nejustificata a traficului si atacurilor asupra bazei de date si/sau repetarea de atacuri de tip DOS ( Denial Of Serivce ) = trimiterea repetata, de cele mai multe ori rau intentionata, de date catre un server / o retea de calculatoare astfel incat sa blocheze functionarea acestuia datorita volumului mare de date ce trebuiesc procesate; intrarea neautorizata in bazele de date ale jocului, folosirea, stergerea sau furtul acestora vor fi supuse sanctiunii conform legii.

 

Va Multumim,
www.razboi.ro